Vi är precis som alla andra

Hej


Idag hämtade jag barnen på förskolan och det brukar antingen gå jäkligt bra rent ut sagt eller också inte alls!!

Däremot så hade jag en annan förälder framför mig som kände som jag gör 99 av 100 gångerna jag skall hämta mina barn.

Där stod hen med två barn som vägrade bälte, sligs och gapade på varandra och jag såg hur uppgiven personen såg ut. Just där och då vände sig personen mot mig och jag mimade bara mot personen att jag har det likadant varje dag och personen nickade tillbaka.

Just där och då kände jag mig som en av de andra föräldrarna, de där som kämpar enormt varje dag med barn som bråkar, gapar och kan vända ens dag från toppen till botten på en sekund men likväl så älskar vi dom. Vi älskar dom enormt mycket och kanske ännu met när vi ser att de är precis som alla andra barn och att de flesta vuxna går igenom precis samma sak.

Däremot så finns de föräldrar som lever på att trycka ner andra totalt men jag vet att era barn kan också gapa eller skrika för så gör barn. Däremot kan jag inte acceptera att man som förälder gillar att trycka ner andra.

Det finns få grupper i vårt samhälle som är så dömande som föräldrar är mot andra föräldrar och det är så skrämmande!! Att ens tänka tanken om en annan förälder utan att ha kött på benen är fruktansvärt.

Jag hämtar mina barn i joggingbyxor med håret på svaj för inget av det säger hur jag är som förälder. Det säger inte heller hur jag är som förälder när Casper står och skriker att han vägrar hoppa in i bilen och sparkar på däcken eller när Moa måste nypa honom för att reta upp honom ännu mera. Vi är en familj som tröttnar, en familj som myser, en familj som har egna viljor och en familj som varje dag sitter vid middagsbordet ihop och pratar om dagen.
Men vi är som alla andra helt enkelt!

Gillar