Varför är det ens så?

Hej


När jag är ledsen eller någon gjort mig något så får jag liksom sådan enorm energi i kroppen så måste ladda ur den helt enkelt!


Först bryter jag ihop totalt men sen blir jag så jäkla förbannad och då måste allt ske nu! Så idag fick jag tvättat alla fönster inför målning och även alla vindskivor så nu har jag att göra i x antal dagar helt enkelt.Till råga på allt så är jag sjukt långsint... nu menar jag extremt långsint. Jag kan älta skit i evigheter och släpper ingenting som jag anser är fel utan det gnager i mitt bakhuvud konstant till min nackdel såklart men har du en gång satt dig på pottkanten med mig så kan du banne mig sitta kvar där. Jag skulle aldrig krusa någon överhuvudtaget och det krävs mer än ”vi struntar i detta nu”


Tog även det svåra beslutet att låta Fanny somna in inom kort och försöka leta en ny som Moa kan ha med. Fanny har varit sjuk till och från en längre tid men nu inför hösten och vintern känns det extremt ohållbart att låta henne kämpa en gång till så nu är beslutet taget. Skall bara hitta en ny kompis till Prins för jag skulle aldrig kunna låna ut honom då han är en rymmare som kastar av allt och alla så vi har börjat om från början med markerräkning och han älskar tömkörning. På hans förra ställe körde de honom så får nog bli så igen helt enkelt.


Barnen har även fått en helt ny lekplats och i helgen skall det sista slutföras men måste hämta ny sand så det blir väl mitt jobb att fixa i veckan när simon slutar sin semester.


Har ingen aning om hur jag ska få ihop nästa vecka för Moa skall till tandläkaren och jag skall till läkaren innan förskolan öppnat för deras tider så får försöka pussla ihop det på något vis.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fin lekplats för barnen ni har fixat
nouw.com/stenhagenbettan