Underskatta mig inte 

HejAlltså jag hade så roligt häromdagen

Min man vet nog egentligen inte hur bra han har det

Nu ska jag inte hylla mig själv för det är inte det som det handlar om men faktum kvarstår:

Jag klagar sällan här hemma på honom, visst kan jag vara irriterad någongång men oftast så beror det på extrem brist på sömn. Jag och simon diskuterar ju aldrig något så det innebär att vi aldrig bråkar heller vilket är fantastiskt men det betyder också att jag aldrig påtalar sådant jag tycker han gör fel.


Men när han pratar med sina vänner så förstår inte han hur bra han har det utan han försöker framställa mig (på skoj) som att jag är hård och liknande men det är jag verkligen inte. När han pratar om en grabbhelg så säger jag: ÅK!

Jag skulle aldrig neka honom att göra något och jag kräver aldrig något i gengäld. Om jag skall göra något så löser jag det själv helt enkelt.

Varje dag när han kommer från jobbet så finns det middag, han behöver aldrig tvätta eller likande för jag löser det.

Ja han är bortskämd men samtidigt så tar han inte det för givet utan han vet att jag kämpar men att han var det kämpigt kan de som känner oss bara skratta åt för faktum är att varje dag innan han kommer hem försöker jag ha städat, maten på bordet och barnen klara med sina grejer.

Låter lite klyschigt men barnen har rätt lite tid med simon på veckorna så när han kommer hem vill jag att han skall kunna umgås med dom den halvtimman innan de lägger sig.


Man kan hoppas att det en dag blir uppskattat 😃


Gillar

Kommentarer