Typiskt mig

Hej


Det har varit hektiska dagar minst sagt!!


Vi har njutit av vädret och vi har fajtats här hemma i regn.. alltså dagarna är fulla av trots, skratt och mängder av egna viljor så min tid är extremt begränsad.


Vi hann med en vattenläcka i regnet med när brunnen utanför källaren kläggade igen så allt rann in i tvättstugan. Tack för den! Har skurat i flera dagar känns det som men ändå är golvet fullt av små sandkorn. Men det är livet man får ta tydligen?


Det känns lite som att mitt liv består av psykiska och fysiska prövningar dagarna i ända och jag kämpar extremt för att hänga med i svängarna för det är banne mig inte lätt emellanåt.

Jag förlitar mig för mycket på att folk skall bara vara men samtidigt får man märkligt nog ofta en sväng av att det inte är så och jag tvivlar ofta på min förmåga att vara social helt enkelt. Min sociala förmåga är inte något att stoltsera med för sanningen är att jag är ganska osocial överlag med en släng av att det är roligt att umgås emellanåt men då också utan några krav på hur man är som person. Jag hoppas att jag kan bättra på den statistiken i framtiden.Är någon social så är det denna pärla som imorgon blir 3 år gammal! Åh vad hon längtar tills paket! Men denna mamma hade glömt köpa inslagningspapper så fick ta vad jag hade liksom... Mom of the year!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Helt förståligt att dina 24 timmar är allt annat än lediga
nouw.com/stenhagenbettan