Tankarna snurrar

Hej


Idag tog jag beslutet att vända lite upp och ner på vår vardag helt enkelt.


Jag och min man beslutade oss för att följa alla direktiv som regeringen ger och vi har det sista inte ens tagit barnen in i mataffärerna. Jag känner mig ganska slutkörd psykiskt av det som försiggår för man vet inte ens om man vågar handla snart liksom men samtidigt förstår jag grejen med att låta friska bli smittade ihopp om att de skall bli immuna så tankarna bara snurrar.

Däremot vädjar de ju varje dag om att inte hälsa på de i riskgruppen eller de som är över 70 år och jag skulle aldrig förlåta mig om jag var skyldig till att någon annan får Covid19 så jag kommer inte åka till dessa människor.


Däremot får folk bli hur förbannade de vill men jag tar mitt ansvar och det är det enda ansvar jag kan påverka. Hur andra gör i sina beslut får stå för dom helt enkelt!!


En sak som jag också tänkt på är att folk säger att de karantänar sig själva men jag anser inte att karantän är om någon i hushållet är ute i affärer (om än mataffär) för så bryter du ju karantänen? Eller tänker jag fel?


Jaja idag var jag glad att jag mötte syrran vid mataffären sådär apropå så hon kunde passa busungarna i några minuter medans jag handlade ❤️ Bara ren tur att hon stod där

Gillar

Kommentarer

Allamåstetitta
Allamåstetitta,
Håller med! Vet inte vilket ben man ska stå på och vad man ska göra och inte göra 🙈
nouw.com/allamåstetitta
familjennordberg
familjennordberg,