Tagit ett tufft beslut

HejJag har länge vetat om detta men nu i dagarna togs beslutet att avliva min häst som kämpat med sjukdom en längre tid och fick ännu ett bakslag så nu är det dags.


Problemet blir bara att hitta ett hem till vår andra häst då jag känner att en ny häst inte är aktuellt just nu och i det läge vi befinner oss i.


Det har enormt hårt måste jag säga men med fyra barn så är tiden knapp och eftersom Simon jobbar så sent som han gör så känns det orimligt att fortsätta greja med hästarna 21/22 på kvällen för om jag skall vara ärlig så är jag helt slut vid den tiden efter en hel dag med barnen. Psykiskt behöver jag den stunden med terapi med djuren men jag får ta igen den om några år helt enkelt.


Det som känns är att jag nu gett upp både hund och hästar till förmån för barnen medans vissa inte behöver ge upp något alls. Det är som en kniv i hjärtat på något sätt. Enda anledningen till att vi flyttade hit var pågrund av djuren och nu försvinner djuren en efter en liksom...


Självklart går mina barn före allt så det är inte det jag vill komma till utan mest tanken på hur mycket man ger upp för att skapa bästa förutsättningen för barnen och deras tid med sina föräldrar.


Kommer ta tid att komma över detta kan jag lova


Gillar