Sonen på 9 år ammas fortfarande

Imorse kom jag hem till det här och mitt hjärta blev väldigt varmt helt klart

Det är en sak att jobba natt och en sak att komma hem till ett hem fyllt av värme och känslan av värme smyger sig in i hela kroppen.. Skön känsla men vägen dit har varit minst sagt krokig!!

Casper ammades från dag ett och det var extremt jobbigt, skönt, smidigt, fasansfullt och uttömmande på energi men vi gjorde det valet helt klart och vi tog smällarna av det!

Trots detta så hade många i vår omgivning ett och annat att säga om detta!!

Jag är ingen person som gömmer mig för att ge mitt barn mat men heller ingen som visar brösten utan att försöka skyla det lite.

Det vi gjort för våra barn i alla tider har blivit ett avskyvärt beteende och precis ALLA har åsikter om detta vare sig det är positivt eller negativt.

Jag vet hur folk kan ta illa vid sig och det gjorde jag många gånger och många gånger kände jag mig förnedrad av människor när det enda jag gjorde var att ge min son mat!!

Moa ammades en kort stund på grund av sjukdom men jag kände att alla godkänner flaskmatande i störta utsträckning än att amma.

Jag har två friska barn som växt upp med olika start i livet genom föda men både är precis lika fina och underbara!

Nu fick vi sluta amma och jag erkänner att det handlade mest om att jag kände hur alla dömde mig och då tickar beslutet av avsluta det hela.

Att avsluta amning är otroligt svårt och nu började jag jobba natt så Simon fick ta svåra lasset på nätterna men än idag så drar Casper sönder mina bröstvårtor emellanåt och det är en kamp dagligen även om vi nu inte ammat på 2,5 månad.

Jag hade ingen tidsplan med amningen men jag visste att när han var 9 år så skulle han inte ammas 😬😬

Jag ber bara att folk lägger ner hur vi utfodrat våra barn!!
Om man vill amma så är det föräldrarnas val och det är definitivt inte omgivningens!
Om man vill flaskmata så är det samma sak! Föräldrarnas val återigen!

Om ni vill ha en åsikt så skaffa egna barn och är ni för gamla för det så har ni kanske barn och barnbarn MEN...... Där är samma sak! Inte era barn så låt de välja själva! De klarar sig bra utan er åsikt och vill de ha åsikter så frågar de!

Amma
Flaskmata
Burkmat
Egengjord mat
Snabbmat
Smörgåsar

Dessa är olika saker barn gillar och de som väljer vilken föda de vill ha är barnen med föräldrarna och definitivt inte omgivningen!!!

Gillar