Sömn före smink!

Blev lite upprörd när jag läste ett inlägg om att ni mammor borde tänka er för innan ni går ut! När ni går ut osminkade och i sandaler så känns det som om man skäms när man ser er på gatan?

Allvarligt???!!!

De pratade i tråden om att ens sambo blir äcklad av någon som inte "bryr" sig eller liknande men då ligger kärleken extremt ytlig enligt mig

Jag struntar fullkomligt i hur folk klär sig, sminkar sig eller vad de har för skor!

Jag är numera höggravid och går definitivt inte i klackade skor, tighta byxor eller snygga skjortor för förutom att jag inte trivs alls så lägger jag energin på morgonen på att få på barnen kläder och ta dom till förskolan och de dagar de är hemma så tar vi den stunden till en extra mysstund istället och värdesätter den mer än att jag ska sminka mig för att tillfredsställa någon annan?

Missförstå mig rätt! Jag hade gärna sminkat mig varje morgon, kommit i mina gamla jeans och mått som en prinsessa men jag mår lika bra i joggingbyxor när jag bara skall handla mat

När vi skall iväg önskar jag ofta att jag hade tiden att göra mig i ordning men då skall två barn ha kläder och alla småbarnsföräldrar vet att bara att klä på barn kan ta tid!!

Jag skulle aldrig klandra någon annan för hur de klär sig eller ser ut likaväl så vill jag inte att någon gör det mot mig!

Stötta era nära & kära och låt de känna sig bekväma istället!

Jag ska unna mig lite tid till att fixa mig när jag orkar och har tid men endast för min skull och absolut inte för någon annans skull!

Gillar