Sommarens planer och förväntningar

Hello världen!!!

Fredag och vi har kollat på masked singers som resten av Sverige men barnen älskar det trots att de inte har en aning om vilka som gömmer sig.

Alla i familjen har sovit sen en stund tillbaka medans jag städat, plockat i diskmaskin, packat in massa tvätt och planterat. Jag hinner inget på dagarna så får köra maraton när alla somnat...


Imorgon måste jag ta tag i släpet på utsidan som är fullt av grejer som skall planteras vid växthuset men det var öst ner regn i flera dagar så har inte kunnat i och med att lillen måste vara med och vill inte ha han ute i skyfall.

I alla fall så har jag förberett för operation röja förråd nere... fy fasiken av bara tanken men det får bli kaos ett tag helt enkelt men så skönt när jag är klar sen.

Nu hoppas vi vädret kommer tillbaka med värme värme och mer värme.

Ge mig sol gärna tack för det gör livet så mycket enklare och lättare. Jag längtar till alla middagar ute där man liksom kan lämna skiten under bordet för fåglarna tar det eller barnen kan välta ut drickor för vad spelar det för roll!?! Jag vill bara att de kommer sig mer fria. Inne blir det mest gnäll om städning osv.

Jag vill se dom springa med sina såpbubblor eller söla glass överallt. Sommar i all sin prakt. Kommer bli en fantastisk sommar med allt vi har planerat

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Vilken sötnos 🥰

nouw.com/mariasvardag
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Liten har blivit lite större ❤️

nouw.com/stenhagenbettan