Slut på allt

Hej


Häromdagen var jag så irriterad och på det extremt dåligt humör

Jag hade hämtat barnen på förskolan och Saga fick inte ta med sig något pyssel eller vad det var så fick bära ut henne skrikandes…
Väl i bilen så bröt bråkets bråk ut bland de andra så just där och då tänkte jag att jag lämnar bilen där och går hem.

Väl hemma så behövde jag avreagera mig (tänka på något annat alltså) och eftersom jag ständigt får höra allt jag inte gör så tänkte jag att ni jäklar skall jag klippa gräsmattan. Så på med bärsele, starta klipparen, i med lillen i selen och sen gick vi fram och tillbaka med den där klipparen. Problemet var att varje gång den stannade fick jag plocka ur lillen ur selen för jag var rädd om hans lilla huvud när man ska dra i snöret.

Det var en jäkla kamp kan jag lova då de andra ramlade eller något annat samtidigt så fick liksom springa emellan..

Inte ens att det var bra gjort fick man liksom…
Skit på dig! Nä men allvarligt jag var så sjukt nöjd se det behövdes inte heller


Idag var jag på stranden med alla barn och det var mer kämpigt än vad jag trodde det skulle vara. På vägen ner mot stranden så bråkades det och möter då en mamma, två barn och förmodar pappan till de barnen. Hon utbrast: visst är det kul på stranden. Innan ni ens kommit dit!
Jag kände bara just då att jag tror jag vänder och åker hem igen.


Jag var helt slut. På vägen hem ramlade både Saga och Anton när de gick in i varandra så fick åka hem med två blödande ungar. Känner mig så sjukt värdelös som mamma emellanåt om jag skall vara ärlig. Jag avskyr att skälla på barnen men de är inne i en period då de verkligen inte lyssnar oavsett. Säger jag nej så gör de så ändå. Min ork är helt slut emellanåt kan jag lova.


När jag kom hem så sa jag till Simon hur det gått och han: du får skylla dig själv som åkte med alla…

Tack 🙏

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
3barnslivet
3barnslivet,

Känner igen känslan.

Har det precis likadant.

nouw.com/3barnslivet