Sämsta mamman, så dåligt samvete

Hej


Jag kan verkligen inte hjälpa det men mitt samvete äter upp mig inifrån helt klart.

Först och främst så lyckas vi aldrig uppfylla deras önskningar med deras födelsedagar. De har så stora planer och förra året pajade typ allt men som tur var så räddade våra fina vänner det.

Jag hatar att se dom besvikna för de har sådana planer för sina födelsedagar och för barn är just födelsedagar enormt viktiga, även för mig som vuxen kan jag lova.


Jag glömmer aldrig den födelsedagen då alla glömde det. Jag var i och för sig vuxen men det gjorde så ont i själen när man satt själv på sin födelsedag och ingen gratulera en. Det sätter sina spår helt klart!


Nu hade de byggt upp världens förväntan inför halloween och köpt kläder inför det men såklart så lyckades jag att paja alltihop ännu en gång. Vi bor mitt ute i skogen så inget bus eller godis här hos grannar för de enda som var hemma vad jag såg var en sur gubbe liksom.

Jag försökte rädda det med att baka lite halloween saker och pynta ute men jag såg på dom hur besvikna de var och Moa var jätteledsen för att det inte blev som hon ville.

så nu har jag bestämt att varje advent skall vi göra något extra och denna jul skall bli den bästa julen de någonsin haft!

Jag vill verkligen skapa den bästa jul vi någonsin kan ha!!

Gillar