Så dåligt samvete!!

Hej


Jag vet inte varför men min kropp går typ sönder varje gång jag måste vabba

Alltså på riktigt så mår jag så innerligt dåligt av det och får typ panikångest varje gång över att meddela min chef det och det är så jobbigt. Nej de blir inte arga eller så men jag vet hur det känns när man får sms eller liknande av anställda om sjukdomar och vab så jag får alltid lite panik varje gång jag ställer till problem helt enkelt.

Just nu är det ett evigt pusslande och jag är så innerligt tacksam för alla som hjälper mig att pussla ihop vår vardag så jag kan inte uttrycka hur tacksam jag egentligen är! Imorgon blir det upp tidigt för ett event och sen skall barnen lämnas hit och dit.
Sen så på eftermiddagen får jag göra samma visa fast tvärtom typ

Jag vet inte hur ni tänker men för mig så är detta ett problem rent ut sagt för min stackars själ. Såklart så går barnen först och före allt annat men det är ändå väldigt jobbigt att få ihop allt utan att känna skuld. Jag känner oerhörd skuld gentemot mina barn, mot mitt jobb och framför allt mot all dom som ställer upp för oss.

Jag skulle vilja plocka ner himlen och ge dom allt de vill ha och samtidigt klona mig ut och in men det går ju inte.


Jag hoppas att jag en dag kan gengälda allt som alla gör för oss och att jag en dag kan slappna av och ta dagen som den kommer helt enkelt

  • Nära Ödsmål

Gillar