Råttan passar definitivt på

När storasyster är borta dansar råttan i hennes klänningar 😂
Alltså han är så rolig! Han passar på den lille skrutten och varför inte?

När Moa är hemma måste han be henne om ok innan han ger sig på något sådant så nu passar han på minsann och även om jag tyckte han blev söt är min sambo mindre road men jag tycker de skall få prova allt de vill.

Har jobbat min 6 natt av 7 och vad som verkade bli lugnt slutade i något helt annat men jag är rätt van och tycker om stoj och Stim för så håller man sig vaken och pigg! När man har vakter på hela stället känns det supertryggt och jag tycker alla ordningsvakter förtjänar en eloge för det dom gör och kämpar med att hålla ordningen för de vakter vi har är fantastiska och kommer alltid vara det för mig!
Jag gillar sociala människor då jag själv är extremt osocial i privata livet så är jag däremot extremt social i arbetslivet och kommer så förbli.
Det är någon viss skillnad mellan privat och arbetsliv och jag är två helt olika människor men tycker det är skönt i vissa lägen. Har dock väldigt svårt för att skapa nya kompisrelationer men tycker att det kommer väl liksom om man själv vill för annars så lägger jag ingen energi på det helt enkelt.

Natten som var har jag fått springa runt lite och har inga problem med det men det märks att man blir trött när adrenalinet lägger sig.

Nu skall jag sova i x antal timmar medan Simon kommer åka och hämta Moa med kusin och förhoppningsvis roa dom på annan plats än hemma för att sova med tre barn hemma känns inte som en bra kombo tyvärr och sömn behövs inför sista natten kan jag lova!

  • Vardag
  • Nära Stenungsund

Gillar

Kommentarer

Desirée Larsen,
Kul med ny bloggportal, hoppas du blir mer nöjd här =)

Önskar dig en härlig helg. Kram
larsensliv.se