Räddaren för oss 

Detta inlägg är i samarbete med Ozoneair

Jag är ett riktigt städfreak kan jag lova men trots det känns det inte alltid som om det är rent hemma. Ibland kan jag störa mig på någon lukt som liksom dröjer sig kvar i huset.

Jag använder ganska mycket produkter hemma men i och med att jag har barn så vill jag absolut inte använda för mycket lukter heller så det blir alltid ett moment 22 för mig.

I vårt hus har vi ju även en källare vilket ofta får en slags unken lukt som alltid i källare.

Nu har jag hittat Ozoneair som är en maskin du ställer i rummet och startar den. Ozoneair omvandlar syre till ozon som i sin tur bryter ned dåliga lukter i ett rum. Den kan även tränga in i textilier och inredning och på så sätt eliminera dåliga lukter som kanske har hängt med ett tag.

Du får hem produkten, kopplar in den i vägguttaget, ställer i kvm på rummet och då visar den lämplig rengöringstid... sen tryck på start!

Hur enkelt?

Många märker skillnad på endast 6 timmar och det är ett helt galet resultat!

Ozoneair har sålts i över 30,000 exemplar och har 5 års garanti. Dessutom är företaget beläget i Sverige och närmare bestämt Luleå.

Ozoneair rekommenderas till många olika användningsområden som bostadsrättsföreningar där lukt kan skapa irritation bland de boende om de finns på vinden, trappuppgången eller tvättstugan men då kan Ozoneair rädda grannsämjan.

Ozoneair rekommenderas även till rökskadade hem där någon rökt inne eller i husvagnen där en lukt kan vara förödande på så liten yta.

Jag tror att många kanske tvivlar på denna apparat men faktum är att den fått enormt bra recensioner och fantastiska lovord. På Ozoneair’s hemsida finns olika modeller och i olika prisklasser så de kan passa alla olika behov. Är man nyfiken och har mer frågor så kan man ringa dom eller kontakta företaget via deras hemsida så får man svar på sina eventuella frågor.

Ozoneair hittar ni här


Gillar