När skall vi sluta?

HejVarje dag läser jag inlägg där frågan: är jag en dålig mamma om.....?


Förlåt men du kan aldrig vara en dålig mamma för att du har tid till dig själv?

Att åka och handla själv, få sova en natt eller vad det nu kan vara är aldrig ett betyg på att du är en dålig mamma utan det är ett faktum att du faktiskt behöver en paus för att kunna vara den bästa mamma du kan vara!


Idag diskuterades det i en grupp på Facebook om när man sov en hel natt sist? Med handen på hjärtat kan jag säga att det nog var cirka 7-8 år sen men något undantag så visst behöver vi en paus, alltså en rejäl uppladdning.

Det finns ingen skam i det och det skall aldrig göra det heller för den enda som kan döma dig är du själv!


Det är tyvärr ganska vanligt att folk söker läkarhjälp för att de är trött och hängiga men visar sig att de lider av sömnbrist för att de är föräldrar helt enkelt. Jag förstår verkligen hur långt det kan få för jag ammar Anton typ 4 gånger per natt, saga vaknar minst två gånger och har jag tur så sover de andra hela natten men det brukar inte hända så varje natt har jag ungefär 6-8 uppvak minst och om du då lägger dig 23 och skall upp senast 07 så är ett uppvak i timmen ganska påfrestande tillslut.

Så ta en stund och njut av att du är du och om du så blir hos frisören en extra stund eller bara tar en glass utanför Ica så tänk hela tiden: det här är jag banne mig värd!!!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är helt otroligt vad en kropp klarar av
nouw.com/stenhagenbettan