När man slits emellan

Hej


Min själ tar liksom emot allt just nu och bara bryter ner varenda tanke och vänder ut och in!


Jag e så less på många runt om som liksom inte kan bara vara snälla. Ingen har liksom dött av att vara snäll... en tanke eller ett ord kan betyda så mycket.


Häromkvällen kom vi iväg på ett kvällsdopp med vänner och det kändes så skönt att prata om allt möjligt men ändå njuta av kvällen. Jag kanske behövde den stunden av rent vardagssnack utan massa märkliga saker.


Men så går det en dag eller två och så kommer kvällen då min hjärna går på högvarv och jag vänder alla tankar ut och in konstant. Jag kan vela med en tanke i evigheter och det skapar massa problem för mig själv. Så svårt att förklara men det sista har hänt en massa som jag just nu inte kan dela med mig men mitt liv har satts på prov rejält och i princip alla relationer runt om med.


Det är en svår sits att kombinera familjeliv med en person (jag) som tvingar mig själv ner i att må dåligt emellanåt. Så galet!


Imorgon är en ny dag och har man inget snällt att säga så kontakta mig inte och prata inte med mig!! Ha ha då förstår ni på vilken nivå det ligger just nu

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Kram till dig!
nouw.com/millasmat