När man frågar vad vi gör

Hej


Det är ändå ganska roligt att folk frågar vad vi gör på dagarna...

Ja vi kämpar oss igenom dagarna helt enkelt. En liten som skriker hela eftermiddagarna och kvällarna gör att förmiddagen förhoppningsvis består av någon slags vila så man orkar med kvällen.

Men jag hänger inte läpp... jag måste bara anpassa mig som nu ungefär... lillen har äntligen somnat så nu målar jag lister. Sjukt tråkigt men blir fint efteråt och jag måste råda bot på min extrema ångest över kökstapeterna som bara rasar ner då affären tydligen sålt fel klister till mig. Så till sommaren blir det att skrapa av alla väggar och måla eller bara låta barnen måla en tapet helt enkelt. Nä men seriöst så får jag panik på en tapet som kostade sjukt mycket pengar som bara rasar ner och jag kämpar med att få upp den hela tiden tills jag får tid att åtgärda det ordentligt med något nytt?


Idag brast även mitt humör och tålamod. Tyvärr har det en tendens att göra det på helgerna då jag förväntar mig mer än vad jag får så även där måste jag prioritera om.
Hela mitt liv får ändras helt enkelt?!


Innan jag lägger mig måste jag äta middag och sen ha lite ork till en dusch men annars får duschen vänta tills imorgon, ni ser? Prioritera prioritera.. mat är viktigare just nu då jag inte hunnit äta heller så får jag kombinera lister och äta.

Min lista av sysslor är extremt lång egentligen men jag skall orka också så får ta en sak i taget

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Att fråga vad du gör hela dagarna, vilken ovanligt korkad fråga till en mamma med händerna överfulla.önskar dig lite härlig nattro

nouw.com/stenhagenbettan