När man försöker för mycket!

Hej


Idag var Moas första skoldag i årskurs 1 och oj vad hon var nervös kan jag lova även om klasskamrater och lärare är samma som i 0:an så var det väldigt spännande för nu flyttade de in på den stora skolan.


Allt gick bra och när jag hämtade alla barn så tänkte jag att nu kör vi fest med mc Donalds på hemvägen. Liksom för att fira första dagen och sådär men allvarligt?

Först är det evighetskö till mc Donalds som tog 35 minuter på en sträcka om typ 1 km!!

Sen så beställer vi mat och då är leksakerna slut, kartongerna slut...

Jaja barnen har bara halvt slagit ihjäl varandra på vägen så med lite mat måste det bli så mycket bättre men ack vad jag bedrog mig. Där fick jag stå med skägget i brevlådan när Moa gråter för Casper slåss, Casper börjar gråta för Saga dunkar hennes bebis i huvudet på honom och sen fortsatte det..

Alltså jag tror inte ni förstår hur frustrerande det är att ha tre barn som bara måste bråka, nypas, slåss hela tiden för mitt tålamod är helt obefintligt numera och jag skäller mer än något annat. Jag har provat att sära på dom, prata lugnt och pedagogiskt, gapat och även stängt ute mig själv men nä vi är i samma sits varenda dag.

Ibland kan de överraska och vara världens vänner och då får jag nypa mig i armen och njuta av just det ögonblicket men det varar verkligen inte länge!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Känner igen så mycket av det du skriver från när mina batn var små. Vad dom bråkade och så värdelös man kände sig
nouw.com/madelena
familjennordberg
familjennordberg,
Ja jag tror verkligen många känner så emellanåt
nouw.com/familjennordberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Livet som mamma 🥰
nouw.com/stenhagenbettan