När man föder en raket

Hej


Tänkte berätta för er om min senaste förlossning!


Alltså den gick helt galet fort helt enkelt!


Problemet var att jag hade gått 13 dagar över tiden på söndagen och ringde då förlossningen och frågade om igångsättning för det var avtalat att de skulle hört av sig till mig den dagen men nej, enligt dom fick jag snällt vänta till måndagen...

Så på måndagen ringde dom och gav mig en tid för nästkommande dag så vi packade in alla barn efter förskolan och skola för att köra dom till mormor och morfar så vi kunde åka tidigt dagen efter.

På kvällen så slappade vi ordentligt och förberedde för alla djuren ifall vi skulle bli kvar över natten så visste vi att alla hade det bra, dessutom skulle grannen kolla till dom under kvällen så allt var löst.

På natten blev jag sjukt bajsnödig (ja jag vågar skriva det för varenda person behöver bajsa!) så satte mig på toa och bajsa helt enkelt men det släppte liksom inte. Väckte Simon för jag kände att det e bra om sömntutan vaknar liksom.. (kan ta lite tid ibland)

Så vid 02:30 väckte jag honom. 03:15 beslöt vi oss för att åka sakta in men jag kom liksom inte ut ur dörren då det gjorde mer ont för varje minut.

Kämpade mig ut efter många om och men och ringde på vägen ner att vi var på gång men hon i telefonen sa att det e bra om ni har koll på vägen ner...
okej? Simon fattade direkt att hon menade att ha 112 nära till hands...

Vi kom ner 03:48 och stannade utanför dörren på förlossningen och Simon ringer på klockan som ÄR UR FUNKTION!! Alltså va??
Jag tar mig ut ur bilen och skriker till Simon att hjälp mig nu!!!


Simon får skrikit sig till personal som ropar ut ur fönstret att de är på väg och precis då kommer vattnet forsande. Då vet jag att nu kommer bebisen.

Upp på en bår och medans personalen kör upp mig parkerar Simon och vi hinner inte in i ett förlossningsrum utan får ta ett annat rum och så kommer bebisen liksom. Simon hinner precis in för att klippa navelsträngen.
Så 5 minuter efter vi kom dit var Anton ute i min famn..

Jag hade ju liksom planerat att dokumentera allt men det hanns inte med helt enkelt.

Så föddes vår raket!

Gillar