När mammahjärtat brister eller hur var det nu?

Hej


Jag har länge känt att mitt hjärta inte räcker till...


Jag känner mig så kluven för jag räcker liksom inte till för alla hela tiden.
Innan har jag prioriterat vänner och andra men när prioriteringarna tillbaka sviker så lägger jag dom på hyllan och sen kan de banne mig ligga där!


Jag är inte den som jagar någon eller liknande utan vill man umgås så vill man men vill man inte så ja? Då har jag annat att lägga energi på.


Till följd av att räcka till för alla, så har alltid något hamnat i kläm och i detta fallet är det min familj känns det som.
Just nu jobbar jag mycket och missar så himla mycket tid med mina barn att mitt hjärta går i tu för när jag kommer hem så skall all den tid tas igen och då känns man otillräcklig även om det inte är så men det känns ju så.

Jag har alltid försökt lägga energi på vänner och släkt men alltså nu känns jag helt slutkörd så jag tänker lägga precis samma energi på dessa som de gör på mig helt enkelt. Vissa glömmer så fort vad man gjort innan och lever bara för vad som är gjort idag men faktum kvarstår att man nog ibland får gå tillbaka till sig själv och se hur det har sett ut och hur det kunnat se ut?Nu är det tre barn som verkligen skriker efter uppmärksamhet och vem kan klandra dom? Jag älskar när vi åker iväg med husvagnen för då är det jag och dom liksom.
Perfekt!Så i framtiden skall jag ge dessa tre barn full uppmärksamhet och små utflykter
Detta betyder ju såklart inte att jag inte vill umgås med vänner utan det betyder att vägen har två vägar och ett meddelande betyder lika mycket som något annat!


Gillar