När kalas blir kras!

Hej

I helgen var Moa och Casper bjudna på varsitt kalas och på lördagen började vi dagen med kalas på leklandet. Det är sjukt bra att ha det på lekland för barnen får springa av sig och jag kan låta de andra barnen springa av sig dom med men det är också en nackdel då jag måste låta de andra barnen leka där också 😂 jag kan aldrig vara nöjd liksom

Däremot så skulle Casper på ett efterlängtat kalas på söndagen men dagen började med hög feber och han var verkligen helt slut. Han som aldrig sover, somnade i soffan mitt på dagen och ville ha oboy att äta och inte ens det rörde han så då e han dålig.

Han sa konstant att han ville åka på kalas men för mig så ansåg jag att han inte skulle orka och dessutom ville vi inte riskera att smitta någon annan så vi stannade hemma och det kändes så hemskt för det barnet som skulle ha kalas men tyvärr hade det aldrig funkat att köra dit Casper.

Något som de andra föräldrarna diskuterade på lördagens kalas var föräldrarnas brist på respekt. Att man i dagens samhälle inte ens kan svara på inbjudan om man kommer eller inte..

Det som blir ett problem är ju att man tror att de inte kommer då eftersom de inte svarat men sen dyker de upp ändå?

Jag förstår föräldrarnas frustration och när Moa skulle ha kalas så svarade typ 20% på inbjudan vilket gjorde att jag ställde in kalaset då ingen kunde komma men ändå satt jag som på nålar den dagens kalaset skulle varit för det kunde ju dykt upp någon helt plötsligt.

Hur gör ni? Svarar ni?

Gillar