När inget går som planerat!

Hej


Jag har varit lite på dåligt humör i någon dag avlånga olika anledningar och jag blir så trött på mig själv att jag låter vissa saker tära på mig.


Jag tvivlar på mig själv emellanåt så in i bänken!


Som när man går hemma med bebis och känner sig ensammast i världen (det gör jag alltid) och eftersom jag läst inne på olika forum så är det många med mig som känner likadant.

Jag är tyvärr en person som försöker för mycket ibland, tror jag i alla fall? Jag försöker skapa bra relationer med vänner men hamnar tyvärr ofta fel och på sidan och då frågar jag ofta Simon vad jag gör för fel och han är snabbt där för att rädda upp mig och försäkra mig om att jag inte gör något fel. Men jag vet! Jag vet att jag gör fel eftersom jag ofta känner att jag inte har så många vänner.

Det här är liksom inget inlägg mot någon utan mot mig själv. Jag e trött på att känna såhär och måste verkligen försöka stärka mig själv och inse att de som vill vara min vän kommer vara det och de som inte vill, kan jag vara utan helt enkelt. En dag kanske jag lär mig det? Vem vet?

Jag vet också att mitt förflutna skapade en enorm förlust av vänner och jag kan bli så förbannad på mig själv att jag lät det ske. Att jag lät någon annan påverka min relation med mina vänner! Det gjorde att jag skapade ett ensamt liv i en lång tid och det kanske är det som idag påverkar mig också?

Jag måste verkligen ta tag i mig själv och bygga upp mig från grunden!

Någon mer som känner så?

Gillar

Kommentarer

Tiobarnsmamman
Tiobarnsmamman,
Ååhh vad jag känner igen mig.
nått fel måste jag ju göra eftersom jag inte har vänner.
ändå tycker jag att jag är en glad person,jag älskar att ha vänner .
men jag blir helt deppig när jag aldrig får några.
nu har man gett upp det,när barnen sover blir det film istället🙈
nouw.com/tiobarnsmamman
familjennordberg
familjennordberg,
Visst är det märkligt?
nouw.com/familjennordberg
Millasmat
Millasmat,
Jag känner igen det så väl.
nouw.com/millasmat
familjennordberg
familjennordberg,