När familjen tappar det på Ica

Hej

Idag är en sån dag och jag vet inte varför jag ens gav mig in på det just idag

Har sovit noll på 2 dagar så varken jag eller barnen var på speciellt bra humör men jag hade lovat Moa att handla för hon ville ha en studsboll i automaterna utanför

När vi kom dit fanns en barnparkering ledig och det är A och O när jag skall handla med barnen för jag får inte ut alla ur bilen annars utan att någon blir påkörd

Så just där och då kände jag mig positiv tills vi kom innanför dörrarna

Där ballade det ur totalt!

Saga ville ha en liten vagn och körde på min hälsena typ hundra gånger innan vi ens hunnit till första avdelningen i affären.
Moa surade för att casper slog henne och casper var sur för att Moa retat henne. Allt detta hände på typ två minuter och jag fattade ingenting?

Dessutom var det så extremt mycket folk då de hade något event som jag missat såklart.

Vi tog oss i alla fall igenom butiken utan varken kaffe eller ris som vi skulle ha och vi körde inte på speciellt många heller 😂

Sen kom vi till studsbollarna och herregud ge mig kraft! En surar då hon bara hade tagit med sig femkronor och glömt tiorna!
En ligger på golvet och skriker för hon fattar inte vad som händer
Den tredje har fått sin studsboll och kastar den hej vilt där inne samtidigt som jag står med Anton i en vagn och maten i en annan??

Alltså svetten rann och jag kände att vi för det första stod i vägen och för det andra så kollade precis alla på oss och de hade nog ett och annat att säga om hur mina barn är uppfostrade men det skiter jag i.

Vi tog oss ut med massa studsbollar och vi tog oss ända vägen hem men just där och då ville jag bara dö!

Nu är ju Simon knappt hemma längre så detta måste jag lösa själv och jag måste verkligen få vardagen att flyta på för jag måste lita på att vi klarar detta.

Precis som nu då Anton vägrar sova och Saga har vaknat två gånger redan.. blir nog en lång natt igen tyvärr.

Vi har i alla fall lyckats få fram lite julpynt idag även om jag fick rädda mig själv från att ramla ner från vinden och då blev jag nog lite rädd för om något skulle hända när man är själv med 4 barn.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
familjennordberg
familjennordberg,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En spännande dag du fick och du klarade av den 👍
nouw.com/stenhagenbettan
familjennordberg
familjennordberg,