Något vi längtat efter...

Hej

Detta inlägg är i samarbete med Polhus.se


Visste ni att Polhus har allt från lekstugor till bastu?
Vi har länge suktat efter en bastu eller ett bastuhus för det hade varit så otroligt mysigt att ha här på vår gård. Att kunna sitta ute i ett bastuhus och se ut över hästarna eller hönsen som springer runt på gården
❤️

Finns det något mysigare än att ha en badtunna ute och bredvid står ett alldeles eget bastuhus? Det är något visst med bastu tycker jag för det är verkligen lika mysigt på vintern i minusgrader som på sommarens sena ljumna kvällar.

Värmen från bastun mår ju de flesta gott av och kroppen blir ju som ny efteråtNär jag var liten så kommer jag ihåg hur mina farföräldrar hade en bastu och om man sov över där så kunde man få hänga med farfar till bastun och bara njuta av värmen!

Polhus grundades 2001 och är numera ett välkänt och starkt företag ute på marknaden. De har väldigt lång erfarenhet av just byggnader i trä och idag erbjuder de väldigt många smidiga lösningar för allt man kan behöva.

Polhus har badtunnor, förråd, bastuhus och lekstugor men mycket mycket mer i deras sortiment. När du beställer från dom så kommer det hem som en färdig byggsats och allt är uträknat in i minsta detalj för att du lätt skall kunna montera det hemma och få bästa kvalitén på ditt bygge

Hos Polhus kan du beställa via telefon, hemsidan eller ett email. De erbjuder olika lösningar för betalning också så alla känner sig nöjda.

Leveransen går oftast väldigt fort och du kan ha ditt hus inom några få dagar och allt levereras på en dag ni kommit överens om.


Jag vet väldigt många som blivit så himla nöjda efter leveransen från Polhus så jag rekommenderar verkligen er att gå in och kika efter ert egna bastuhus?

  • Nära Ödsmål

Gillar

Kommentarer