Något ni verkligen behöver

Hej

Detta inlägg är i samarbete med Culina Fina

När Hanna Lindqvist kom helt till Sverige efter många år utomlands så var det något hon hade saknat. Något så enkelt som den svenska disktrasan. Ni vet den där som alltid finns nära till hands men kanske inte alltid passar in i din inredning?


Hanna hade precis renoverat sitt kök i en stilren stil och hade absolut ingen lust att släng dig en trasa i uppseendeväckande färger utan ville ha en naturlig färg på trasorna så hon skapade dom helt enkelt!


Innovationen tog ju inte slut där utan funderingarna började flöda samtidigt som idéerna kom till Hanna. Så istället för att bara ta fram stilrena disktrasor så skapade hon hållare för trasorna och diskborstar.

Hon tog även fram helt galet smarta hållare för svamparna. Jag älskar att använda svalor men tycker de blir väldigt äckliga då de alltid ligger i botten på diskhon och blir superäckliga. Men en dag fick jag se dessa som ni ser nedanför på bilden. Alltså gåva till mig och ett måste i alla hem helt klart!

Det som är ännu bättre är att de fästs med magneter så inga skruvar eller onödiga hål utan bara att flytta om man tröttnar.

Själva hållaren placerar du där du vill ha den och den andra magneten sätter du under diskhon eller ja, under bänken så sitter allt kvar där det ska.
Det finns även set med starkare magneter för de diskhoar som behöver det.

Nu tycker jag att ni kikar in på hennes mysiga sida och undersöker vilka produkter du har saknat i ditt hem! Dessutom är de helt perfekta presenter när man skall bort. Förresten så fanns det ursnygga tvålar och kökshanddukar i shopen vilket jag verkligen fastnade för
De vill ni inte missa så in till Culina Fina

Gillar

Kommentarer