Något jag inte visste jag behövde

Hej


Detta inlägg är i samarbete med Revoltbeauty


Jag har fått hem en spegel som är sjukt bra och jag säger inte det om jag inte menar det kan jag lova.


Denna spegel är så smidig och en väldig hjälp i vardagen. Den är försedd med sugpropp på baksidan så den kan fästas varsomhelst i princip. Därav kan du sätta den i den höjd som blir mest bekvämt för dig. På sugproppen sitter även ett vred där du kan vrida fast den så den verkligen får ett bra grepp.


Spegeln är försedd med batterier som ringen runtom lyser upp vilket ger ett bra ljus när man ska sminka sig. Ljusringen är otroligt effektiv och du kan välja om du vill ha den på eller inte såklart. Lampan runt om skall återspegla ett vanligt dagsljus så du får exakt samma färg när du går ut och slipper vara gul eller orange som tyvärr många blir vid sminkning av fel färg.

E ni sugna på en egen kan ni Köpa den här

Spegeln förstorar upp med 10gånger så du får ett extremt fokus exempelvis vid nopprig av ögonbrynen. Jag lovar dig att du inte missar något strå i alla fall.Denna spegel kommer jag definitivt ta med mig på resor osv för den är liten och smidig. Dessutom väger den knappt något vilket gör den ännu bättre.

Det är otroligt snabb leverans från Revoltbeauty och spegeln har fått riktigt bra recensioner vilket gör att jag ännu mer står bakom produkten då det är så många som gillar den.

Revoltbeauty är en sida där de säljer mängder av skönhetsprodukter som hjälper dig i vardagen. Allt de säljer är noga utvalt och granskat så du får endast bra produkter. Revoltbeauty står för att de endast säljer non-cruelty produkter vilket i sig för att jag handlar hos dom för det är en viktig ståndpunkt att ta i dagens samhälle.

Kolla hur grymt ljus!


Här kan ni hitta denna grymma Spegel

Dessutom får ni 10%rabatt med koden: Evelina10

Ju fler ni köper desto mer rabatt så in och köp en fin mors dag present kanske?

Gillar