Något jag alltid velat göra

En dröm jag haft länge!


I samarbete med högskoleprovguiden så kommer här en guide om hur du uppfyller din dröm


Det kanske inte började så bra för mig och många andra med den enorma kö det var till att ens få skriva högskoleprovet men när man väl kommit dit så är det mycket att tänka på.

Det är väldigt svårt att förbereda sig utan en speciell plan om hur man skall gå tillväga så högskoleprovguiden har tagit fram en tjänst där du får tillgång till gamla prov, uppgifter och en massa annat.

Det finns många delar i ett högskoleprov och för mig som aldrig skrivit det hade jag suttit totalt blank om jag inte fick någon hjälp att förbereda mig. Hpguiden har en gratis variant där du får tillgång till mängder av övningar, matteblad och massa information men de har också en VIP variant där du får tillgång till allt de har på sin sida och du blir mer än förberedd för att kunna klara ett prov inför din framtid.


Som VIP medlem får du också en coach som gjort högskoleprovet med mer än 2,0 så en coach som du kan bolla med och komma vidare i ditt förarbete inför kommande utbildning.På deras sida får du också tillgång till ett mycket givande forum där det finns mängder av trådar som du kan fråga vad du vill i och även leta svar som andra skrivit. Att ha både coach, forum och kundtjänst tillgänglig på dagar, kvällar och helger gör att HPguiden är blanda de främst ledande i högskoleprovförberedande.


Jag vet att jag skulle vara helt oförberedd om jag inte hade hittat till denna sidan så jag kan komma vidare till min drömutbildning. Att skriva högskoleprovet är något alla borde få uppleva och göra. Jag är så glad att de väljer att genomföra det i år även om det är många gupp på vägen dit helt enkelt men i dessa tider så är det väldigt många som väljer att skola om sig inför framtiden så då är detta rätt väg.


Så nu tycker jag att alla ni som tänkt skriva, vill skriva eller planerar att skriva så kila in här och kolla det enorma utbudet.

Här nedan ser ni skillnaden på gratis och VIP

  • Vardag

Gillar

Kommentarer