Mina helt galna rutiner 

HejSimon tycker jag är galen men har lite rutiner jag absolut måste göra varje kväll!


Disken måste vara tom (betyder att det är i diskmaskinen så diskhon är helt tom)

Alla bänkar måste vara avtorkade och snygga i köket

Soffan måste vara i ordning och vardagsrummet tomt på leksaker m.m

Hallen skall allt stå på sin plats

Dessutom måste tvätten vara tom i tvättstugan


Alltså ni vet känslan av att vakna upp till ett någorlunda städat hem liksom. Jag dammsuger alltid innan barnen lägger sig för då kan jag skura golvet kunna jag själv lägger mig.


Jag liksom älskar att vakna till ett rent hem för man får som lugn och ro på ett sätt. Nu har barnen fattat det till en viss del med så de plockar undan på sina rum om jag säger det för då kan man vakna utan att snubbla på all skit på golvet.


Nu tog vi även bort all jul (inte stakarna i fönstrena) så då vill man hålla det rent och snyggt och dessutom köpa in lite nya växter.


Har lite projekt framöver som måste bli klara som barnens pysselhörna och allt där nere. Sen skall vardagsrummet genomgå en förvandling som gärna får ske snarast.


Kram på er

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag är nästan lika dig, rent och snyggt ska det vara

nouw.com/stenhagenbettan
Millasmat
Millasmat,

Jag önskar att jag var som du men här är allt stökigt jämt och jag har aldrig ro i kropp eller själ. Jag vill så gärna få ordning och lite lugn och ro. Men måste nog flytta till något större först.

nouw.com/millasmat
Evsing
Evsing,

Jag vill också ha det precis som dig, men inte alltid det blir så. Skönt skolan drar igång igen och vi kommer in i rutiner igen allihopa!

nouw.com/evsing