Krävande dag helt klart

Hej


Jag vill ogärna klaga men ibland blir jag helt överkörd!Idag skulle Moa till skolan så upp med alla barn för att komma iväg och sen hem igen och utfodra resten av barnen. Vill inte ha den mackan... den var inte god... jag vill inte ha frukost... osvHela förmiddagen gick åt till att försöka göra dom nöjda men gick verkligen inte


Sen åkte vi och hämta Moa igen och begav oss till ett köpcentrum för jag behövde schampo och kolla efter grejer till deras kalas. Kom fram och upptäckte att simon tagit ut vagnen ur bilen så min styrka rann ur mig men fick grabbar tag i en kundvagn som fick agera barnvagn en stund.


Inne i butikerna så skötte de sig exemplariskt tro det eller ej!


Men väl ute så brakade det loss. Herregud vad de bråkade så alla sitter och gråter, skriker och slåss.. alltså hur kan det vända på en minut? Förstår ni känslan när man står där med 4 barn som ballat ur totalt?! In med dom i bilen fort som attan så inte alla behöver stirra men gjorde misstaget att sätta de bredvid varandra... alltså????


Till slut kom vi iväg och jag kände att mat måste de ha i sig innan någon slår ihjäl den andra så vi stannade på Burger King utav en enda anledning och det är för att de har en lekplats så mat och lekplats i ett!


De fick i sig lite mat innan vi åkte hem och där fortsatte galenskapen kan jag lova. Alltså mitt huvud dog typ! Till slut la jag mig med Anton och råkade nog somna i 5 minuter för när jag vaknade hade de använt vardagsrummet till soptipp och sen hoppat sönder min nya frukostbricka till sängen så jag fick verkligen sota för en powernap!


När jag kom upp så slängde jag i mig en kaffe för att sedan rensa allt de skitat ner och börja med middagen för Simon skulle komma hem men icke... fick ge barnen mat, göra läxorna, plocka fram allt till nästa dag och städa undan i deras rum.


Alltså när jag väl fått lagt alla och jag knappt ätit på hela dagen så insåg jag att denna dag vill jag bara begrava. Alltså det är ris i hela köket efter middagen och huset är kaos.. försöker samla styrka inför en ny dag imorgon men just nu är jag totalt slut...Det är sjukt tufft att på veckorna sköta alla 4 och hemmet. Dessutom är det så mycket mer än bara hem och barn liksom. Det är tre kalas på gång och bvc m.m.


Jag klandrar inte Simon för att han jobbar mycket men ibland vill jag bara få en extra boost och energi men jag känner mig sjukt sliten. Håret ser ut som ett råttbo, jag har absolut ingen färg på kroppen utan ser ut som ett blekt papper och joggningbyxor är min bästa vän!Det är fasiken hårt att vara mamma alltså. Jag köpte en spetstop för ett tag sen som var så sjukt snygg men sen insåg jag att jag aldrig kommer ha den på mig 😂 kommer ju aldrig hända att jag går ut eller liknande..


Nä god natt på er

Gillar