Kan inte någon bara säga att allt blir bra?

Hej


Idag gick jag och la mig 20:00, helt sjukt men det betyder ju också att jag inte sover ännu eftersom jag skriver här men det finns en anledning till detta.


Jo jag gick och la mig för vi har ingen soffa. Vi har ju soffa men den är ett skal just nu för idag åkte dynorna ut på tvätt och hela soffan är skurad både över och under och ja?? Det behövdes!

Den är nu kliniskt ren typ så imorgon hoppas jag kuddarna har torkat för då skall jag montera ihop den igen, suck! Fick även tvättar både mattor och alla filtar som tillhör soffan så imorgon kommer det lukta så fräscht!


Att spela Bingolotto på golvet var tydligen skitkul?! Ha ha


Vi har verkligen legat i denna helgen för traktorgaraget är nästan klart, stallet har fått nya dörrar, hönshuset är uppfräschat med ny fasad och ja vi är sjukt effektiva. Självklart har vi mycket kvar men vi har gett oss attan på att denna sommaren skall vi få så mycket avklarat som möjligt så imorgon är det jag som skall börja måla vindskivor på stallet (trots min hemska höjdskräck)


Ja det skall kapas i samma längd nedtill en dag 😂


Men på tal om ingenting så undrar jag vart gränsen går?

Jag önskar ibland att man inte orkar säg ifrån utan bara håller tyst för allt kan vändas hit och dit men egentligen vill man bara att folk säger att det alla bli bra!!

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Oj så effektiva ni varit. Hur hinner ni allt det och har så många barn. Här är jag glad för jag fick in ren tvätt i skåpen. Inte allt då min ena son ville packa kläder i väskor istället för in i skåpen. 😂.
nouw.com/millasmat
familjennordberg
familjennordberg,
Alltså förlåt men ingen aning. E en smått sönderstressad själ överlag
nouw.com/familjennordberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En fysisk urladdning hos er
nouw.com/stenhagenbettan
familjennordberg
familjennordberg,