Just idag är jag stark

Hej alla fina!


Här hemma är det full fart

Jag och simon smider planer inför framtiden om hur vi ska få vår familj mer effektiv och samtidigt kunna hitta på saker allihopa och om det klaffar så är vi grymma! Vet att helgerna kommer spenderas hemma typ jämt men samtidigt så kommer vi få ut så mycket av det i framtiden.

Sen så planerar jag först och främst Moas pysselkalas och upplägget är ungefär såhär:

Alla barn kommer få måla varsin skål och mugg med härliga pennor för att sedan göra egna muffins med massa olika frosting och strössel

Tänkte även förbaka kakor som de kan dekorera och allt får de såklart ta med sig hem.

Det blir mat och tårta med såklart!

Sen skall jag få ihop Antons dop och Caspers kalas med men vill man så kan man.

Det är fantastiskt fint väder idag så barnen hänger ute medans jag njuter av en vila i sängen för min ork är liksom borta idag men alla har såna dagar så jag vilar lite bara tills jag e på benen igen.


Hade tänkt gå ner och storröja förrådet men bara känslan känns enorm rent ut sagt. Ni vet de där projekten man bara vill ta tag i men man orkar inte ens börja 😂 jag hängde upp hängare i taket där inne som nu ramlat ner för jag gjorde liksom inte rätt från början. Gör om gör rätt!


Jag hade tänkt röja ut alla barnens gamla kläder för att sen välja vilka vi ska spara och resten skall säljas så vi får mer kontroll över vad vi har helt enkelt. 2020 skall ju bli mitt: optimera förvaring år så det är väldigt mycket som skall rensas.

Hela vinden skall rensas och kastas och även i stora lokalen på garaget och där kan i princip allt kastas eller eldas upp.


Så nu ska jag ladda mig med en kaffe för att sedan städa kylen för det känns som ett mindre projekt

Gillar