Irriterad så det förslår!

Hej

Idag var dagen då Casper och jag inte kom överens! Alltså allvarligt så är han 2 år men är överallt och när han började dra fram stolar när jag lagade mat så var jag rädd att han skulle bränna sig så jag sa till på skarpen att nu räcker det.


Då tar han sin stol och når upppå köksbordet och tar min telefon och kastar så hårt han kan i klinkergolvet.... alltså allvarligt?


Har ingen lust att lägga en enda krona på telefon så med gravidhormoner så satte jag mig och lipa ett tag precis som att det skulle hjälpa?


Vissa dagar så orkar man liksom inte mer och när Casper vänt upp och ner på allt bådeinne och ute så känns det som om luften går ur en totalt....


Just idag också när Simon blir väldigt sen hem så nu sitter våda barnen i badet och jag sitter bredvid med Simons iPad och behövde få ur mig min frustration efter en hel dag med Casper som stopppat räkor i saften, kastat glassen på parkeringen efter att han kletat ner utsidan på bilen och efter att han när jag städade hos kycklingarna gick in och öppnade skafferiet och tömde ut det mesta på golvet!


Så nu är jag en telefon mindre också och jag skrev till min sambo att det är ingen idé att du säger: vad var det jag sa för jag har redan lipat tillräckligt!

Gillar