Inlagda med lille skrutten

Hej

Som sagt så blev vi inlagda på drottning silvias barnsjukhus i Göteborg och jag måste ändå säga att personalen var helt fantastiska!

Vi kom in på avdelningen runt 23 men fick besked att bara en förälder fick stanna över natten så efter många om och men så fick Simon stanna kvar..
Jag hade ju Saga och ammar henne och de skulle byta dropp flera gånger under natten och ta prover så jag såg framför mig hur Saga skulle ammas samtidigt som Casper behövde mig och det hade inte blivit en bra kombo

Så vid 01 åkte jag hem och kollade till djuren för att sen packa nya kläder m.m
Kan jag säga att jag grät hela vägen hem! Det var fruktansvärt att lämna dom där.
Jag fick komma tillbaka dagen efter vid 08 så 08 stod jag utanför dörren och hade fått två timmars sömn och var så innerligt trött.
Kom in till Casper precis när de skulle ta prover så han fick krypa upp i mitt knä så vi kunde skapa en trygg kombination medans de tog prover
Han var verkligen inte bättre men febern hölls i schack vilket var det viktigaste

Hela förmiddagen gavs det mediciner och togs prover för att efter många om och men släpp oss på permission så vi fick andas en stund.
Ingen var gladare än Casper som slapp nålen i handen en stund

På barnsjukhuset träffade vi helt fantastiska sköterskor och läkare som vände sig ut och in för Casper och vi är så tacksamma!

Gillar