Idag blev jag kallad...

Hej allaIdag kände jag mig sjukt nere.. alltså det är liksom ok att känna så faktiskt och jag är ärligt talat skittrött!!!


Men idag blev jag kallad superkvinna och just där och då kände jag mig lite lycklig. Ingen har någonsin sagt till mig att jag liksom gör ett sjukt bra jobb för faktum är att jag varje dag tvivlar på min roll som fru, mamma och hushållerska (skämt åsido)


För i ärlighetens namn så är det fan skitjobbigt att aktivera alla fyra barn, laga mat + matlådor till Simon. Städa, tvätta, bada alla barn, läxor, fixa alla djur osv... alltså mott liv är ett enda maraton just nu. Ja det är skitjobbigt!!!!!


Jag behöver bara boosta mig själv och inse att jag faktiskt gör ett sjukt bra jobb! Det är liksom okej och just idag är jag en kickass superkvinna!!!


Så imorgon kickar jag igång dagen med ett event i GÖTEBORG och jag ska kliva in genom dörrarna som den kickass kvinnan jag är!!!!

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Är nog svårt för andra att se vilket jobb det faktiskt är med en stor familj. Man tänker sällan på det själv, allt man gör varje dag blir liksom en rutin som måste sitta. Är själv fyrabarnsmamma och nog fasen är vi superkvinnor som drar ett megalass varje dag 💞
nouw.com/beccxans
familjennordberg
familjennordberg,
Så himla sant!!
nouw.com/familjennordberg