I dessa tider, hur ska vi tänka

Hej


Sitter och kollar på tv-området Coronas framfart. Det som slår mig är alla på sociala medier som haft facetime eller skypesamtal med sina nära och kära vilket får mig varm i hjärtat.

Det är såklart ledsamt att inte kunna hälsa på de i riskgrupp (delvis de över 70år) även om alla påstår sig vara i riskgrupp numera?

Men samtidigt så känns det så fint med alla samtal som man ser och att man tar det på största allvar..


På efter tio pratar de om Corona precis som på alla nyheter numera och faktum är att om äldre får det så köper de stor risk att dö och häromdagen dog en väns mormor i följd av Corona efter att insjuknat och hon hann ha det i två dagar innan hon inte orkade mera.. hon hade inte träffat någon som uppvisade några som helst symptom men du kan bära på det ändå.


Jag är nog inte hysterisk så sätt men jag tar till mig alls vädjanden på tv om allt ta avstånd, undvika folksamlingar på mer än 50 personer osv.


Om 2 veckor skall Anton döpas men vi blir typ 20 personer Max. Det är personer vi i princip umgås med dagligen och ingen är över 70.

Vi kommer ha en hel kyrka för oss själva så folk kan sitta 20 m ifrån varandra om de vill och vid maten så kan man sitta antingen inne eller ute med gott om plats.


Så nu skall vi njuta av den tid vi har

Gillar