Hur gör man? 

Hej


Dagarna går i full fart mot jul och barnen längtar! Alltså de tjatar varje dag men det är helt okej faktiskt.


Något jag funderat på är hur folk får ihop livspusslet?

Alltså hur gör man?

Idag var jag så trött att ögonen liksom gick i kors men hem från jobbet kom en ännu tröttare man så vem är tröttast? Vem får kämpa med läggningen av Anton och vem får sova? Alltså det e så hemskt när både e så sjukt trötta att ingen egentligen orkar men oftast är det jag som tar det och låter han sova för jag orkar inte med två gnälliga män här hemma 😂


Jag förstår att man är trött efter att ha jobbat 14/15 timmar på jobbet men det är så sjukt tröttsamt att ha barnen 24 timmar om dygnet med och inget av de kan jämföras för det är så skilda saker.


Jag förstår att många går skilda vägar i småbarnsåren för det är extremt tröttsamt

(nej vi är absolut inte på väg att gå isär)


Vi pratade om att åka iväg en natt för att sova men barnvakt är sjukt omständigt att få ibland och jag tar absolut inte det för givet för det är mina barn men ibland känns det inte heller så meningsfullt om man måste hämta dom skittidigt dagen efter så då struntar vi oftast i det.

För om vi skulle åka iväg och ta in på hotell så vill man nyttja det till fullo för annars kan vi lika gärna vara hemma.


För simon är det såklart också jobbigt att åka till jobbet innan de vaknar och komma hem när de lagt sig och det är fullt förståeligt. Så till jul önskar jag mig sömn 😂


Nä men en sovmorgon någongång hade inte skadat denna trötta kropp

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Finnspetsen inga mor eller farföräldrar i närheten?

nouw.com/stenhagenbettan