Hur gick det hos barnmorskan?

Ok jag var i tid i alla fall. Hann sova 2 timmar efter nattjobbet och kom dit och så var min barnmorska sjuk så fick en annan.

Först pratade vi om rutinultraljudet för några veckor sen som gick helt galet och hon tyckte också de hade begått ett rejält misstag men inget vi kunde göra något åt, det fattar jag med men ville att de kanske kunde lugna mig lite men hon sa i princip bara: ja det var ju inga bra bilder du fick och östra har blivit katastrof det sista!

Sen tog vi prover och det visade sig att mitt blodvärde var under all kritik och hon förstår om jag är trött och helt orkeslös så det skulle vi gå vidare med nästa vecka.

Sen skulle jag fått träffa läkaren men även han var sjuk så fick ny tid på tisdag men hon tyckte att jag skulle kontakta vårdcentralen imorgon och få en tid där för bebisen är orolig och sammandragningarna kommer ganska ofta och hon frågade vad jag jobbade med och tyckte inte det var en bra lösning att jobba nätter, ensam och med de sammandragningarna för allt kan hända!

Jag sa att jag helst inte ville bli sjukskriven utan bara få kontrollerat allt så det gjorde vi.

Nu kunde inte hon avgöra allt eftersom hon inte var läkare men tappen är ju väldigt kort (det har den i och för sig varit innan med har jag för mig)

Så imorgon skall jag vara vaken igen efter jobbet och få tag på en läkare på vårdcentralen!!

Idag gav hon mig rådet att direkt sjukanmäla mig men vi kör en natt till

  • Nära Ödsmål

Gillar