Hur e det med allt egentligen

Hej


Alltså jag e så ledsen hela tiden. Jag e så trött på folk och trött på allt... hade ett samtal förut med BVC och hon sa att: tänk på att det inte är många som klarar det men det gör du!

Det känns som om man kämpar och kämpar liksom men det är också dags för mig att inse hur livet runt om mig är. Det är dags att ifrågasätta, ställa krav och avsluta.

Eller ja jag e nog inte ledsen men extremt besviken
Jag vet inte vad jag håller på med längre... vem kämpar jag för liksom? Vem står och applåderar när jag prioriterat mig själv så långt ner på stegen att jag glömt bort vem jag är?

Jag förstår att ni inte förstår vad jag pratar om men det är också såhär man kan skriva om man känner det så för det är jag som bestämmer vad jag ska delge liksom.


Hönorna fick i alla fall idag mors dag tårtan från i helgen för ingen åt den ändå... den stod där liksom ledsen i kylskåpet så nu fick den glädja någon liksom.

Casper har önskat sig en egen gräsklippare som traktor så idag åkte jag själv med fem barn och hämta en alldeles själv! Jag lyfte och slet upp den jäkla klipparen liksom

Anton tog över den fort 😂 men glädjen var oslagbar
Hoppas vi kan få ordning på den nu bara men men...

Sen kom ett paket till barnen jag beställde igår efter att jag haft ett hemskt dåligt samvete om hur vår dag var igår när jag var trött men de kom inte ihåg det idag, ha ha

Imorgon har jag massa ärenden för jag fixar detta

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Jaa livet är ingen dans på rosor sägs det men heja dig 🙏🏻🙏🏻🌸🌸

nouw.com/sandrasjoberg
familjennordberg
familjennordberg,
❤️❤️❤️
nouw.com/familjennordberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Livets berg och dalbanan. Håller med BVC sköterskan du är en hjältinna

nouw.com/stenhagenbettan
familjennordberg
familjennordberg,