Här går jag och läcker hela dagarna

Hej

Måndag idag och på riktigt så känner jag mig helt slut!

Simon jobbar kvällar/nätter/dagar... vet inte riktigt vad jag skall kalla det men typ dygnet runt utom sömnen då och jag vet inte om jag riktigt gillar det bättre än dagarna?

Antingen e han hemma typ 21 vanliga dagar eller som nu när han kommer hem på morgonen och åker innan barnen hämtas på förskolan?
Jag klagar inte för just nu har jag insett att jag fixar det mesta ärligt talat! Idag har vi hunnit med både att handla mat, handla julsaker till lekstugan och käkat på mc Donalds. Livet liksom!

Det enda som stör mig i detta nu är att jag ser ut som en blöt säl dagarna i ända. Oduschad för det mesta (även om jag duschar varje dag) och med två stora mjölkpaket som liksom rinner dygnet runt så alla mina tröjor har två gigantiska mjölkfläckar som i bästa fall har torkat men annars så e det pisseblött. Att amma är ett privilegium och så sjukt bekvämt att alltid ha mat med sig i rätt temperatur och jag har absolut inga problem med att amma offentligt eller att gå ur småbarnsåren med två hängande påsar för i värsta fall får jag rulla in dom i en bh om några år.

Att byta tröja trettio gånger om dagen känns så sjukt störande bara och nej ni behöver inte nämna nursing pads för jag och bh går verkligen inte ihop under amningsperioden för när de blir så fulla så gör det sjukt ont om de dessutom är inklämda i en bh som liksom gör att brösten skriker: SLÄPP UT MIG NU!!!

Anton växer cirka 1 kg på 3 veckor så jag och amning är i ett numera.
Jag har inte alltid kunnat amma utan med Moa hade jag press på mig själv att det skulle funka men fick sån infektion av hennes svamp så mina bröst var två gigantiska köttsår och vi satt och grät dygnet runt tills jag en kväll köpte ersättning och livet blev en dröm!

Så nu går jag runt och läcker hela dagarna men det är okej!

Häromdagen undrade jag vem fasiken det var som hällde vatten på mina fötter tills jag insåg att det var brösten som jäklades helt enkelt 😂

Ha det så skall jag sova i min lilla pöl av bröstmjölk

Gillar