Häck var det här

Hej

Detta inlägg är i samarbete med Thujor

Något vi som familj älskar är helt klart trädgård i alla dess slag. Jag planterar och Simon slaktar det, skämt åsido.

Jag försöker dra nytta av allt just nu men Simon vill planera inför framtiden och det är väl mer riktigt än att ta allt dag för dag. Något vi gärna vill ha är en häck som kan skärma av mot grannarna och även så vår parkering blir mer avskild. Även om vi bor på landet så vill man ha det lite avskilt och snyggt.


Just Thujor har vi kollat på innan då de växer fort och är otroligt eleganta.


Om ni går in på Thujor så har de ett extremt stort utbud av buxbom, liguster osv så de har verkligen något som passar alla smaker oavsett om man vill ha en luten buske eller lång häck.

Thujor har även att man kan beställa att de kommer hem och kollar vilken växt som blir bäst hemma hos er och hur många man behöver

Man kan även beställa att de kommer hem och utför själva arbetet så du bara kan njuta av de härliga plantorna sen

Deras plantor är kravodlad och håller såklart bästa kvalité så du kan känna dig säker i just din affär. De lämnar även 1-3 års växtgaranti som gör att du känner dig säker och nöjd med att se dina växter bli härligt gröna och fina.


Visste ni att det finns 6 olika sorters Thujor vilket är helt ny information för mig så där kan man alltid anpassa växten efter sitt egna behov.


Jag skall nu efter att ha gått igenom alla växter på deras sida planera in i det minsta för att få till en fantastisk häck vid vår hörna och få njuta av att det blir stilrent och grönt.

Gillar

Kommentarer