Grinchen is here!!

Jul jul jul!!! Jag gillar inte rött och tomtar i mitt hus då vi endast har färgskala grå till ....... Vit! Väldigt kreativt om jag får säga det själv och det är en härligt spretig mix av lost and found så att säga!

Så lite julpynt kom in men nä inget överdrivet och barnen är glada ännu men tjatar om en julgran 79 gånger om dagen och om jag känner mina barn rätt kommer jag få hänga kulorna och glittret i toppen av granen för annars har vi inga kvar, i toppen av granen kommer däremot mina katter sitta och gömma sig för barnen och hunden som för övrigt är så stor att han kan nå upp till toppen om han övar på att stå på två ben så ja, jag ger den stackars granen 1 vecka om inte jag kastat ut skiten innan på grund av alla barr!!!

Så himla glad är jag i jul men även om det är mysigt så är det lite jobbigt och jag oroar mig varje dag för dessa julklappar, panik varje år!

Även om vi i nuläget har ytterst lite kontakt med några grenar i trädet så att säga så skall inte barnen bli lidande för det så de har jag redan köpt till och ska lämnas. Sen är det ju några antal kvar och får väl ta mig en tur till Ullared och köpa leksaker till våra barn också så de får någon julklapp i år?! De får de alltid men i år får de väl få något de önskat sig helt enkelt!

Låter som grinchen men tycker det är så tråkigt att fira när inte alla umgås överhuvudtaget och inte ens kan lägga sådant åt sidan vid jul så stämningen dras ner men kommer umgås med de som vi vill helt enkelt ❤️❤️❤️

De som vi vet finns där och som vi vet är hjärtan i våra hjärtan helt enkelt

  • Nära Stenungsund

Gillar