Gick dit med en blåtira men hem med....

HejIgår var jag på event i Göteborg med härliga Malin från Eventolution


Jag älskar verkligen denna människa som vågar ta steget ut i det okända trots familj och tre barn tar hon klivet vi andra bara vågar drömma om.


Jag hade extrem ångest innan så jag aldrig lämnat Anton mer än en timma men nu var det dags och vi hade smygövat med flaska och ersättning och det gick så himla bra. Även om jag lämnade ett kliniskt rent hem så kom jag hem till kaos (men det var det värt)


Jag kände lite att det är sjukt nyttigt för Simon att känna på att ha 4 barn själv som kräver en hel del och även fixa middag osv utan att ha någon som backar upp och det var nog inte så lätt som han trodde då jag aldrig lägger mig utan att ha röjt undan men det är tydligen bara jag som gör det i detta förhållande i alla fall.


Vi startade kvällen på Kungsportshuset i Göteborg för event med Cleandrinks och härliga Caroline. Där fick vi prova deras nyhet som släpps v17 och den var så god! Den nya smaken handlar egentligen om att ta tillvara på frukt som ingen vill ha vilket är så fantastiskt och bra miljötänk.


Efter Clean eventet var det dags för Wallmans på Kungsportshuset och jag var så taggad!! Alltså jag har hört så mycket om Wallmans och tyckte det var rätt coolt när servitörerna sjöng och vi fick en himla trevlig servitör som gjorde allt för att vi skulle trivas. Till förrätt fick de andra fisk och jag äter ju inte det alls men fick tofu istället (första gången jag smakade och nä... alltså gillade det inte alls tyvärr)


Jag hamnade vid ett bord men härliga personer och skrattade så himla mycket.


Till varmrätt var det Kalv och köttet var helt perfekt kan jag lova och jag som aldrig äter kalv blev glatt överraskad


Tyvärr körde jag så fick bli helt alkoholfritt för mig men det gjorde ingenting utan jag var bara så glad att få komma ut.


Det var i alla fall en helt underbar kväll och alla är så mysiga! Det är något med alla tjejer som var med och jag e så taggad varje gång även om jag gick ut med en blåtira så gick jag hem med ett leende

Någr av bilderna har fina @Lexochlogan tagit

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hörs som en välbehövlig kvälls för dig min vän
nouw.com/stenhagenbettan
bolmgren
bolmgren,
Vilken rolig dag det verka ha varit 😊
nouw.com/bolmgren
Göteborgsmamman,
Du är helt, helt, helt fantastisk! Jag är så glad över att ha fått träffa dig <3 Till många härliga event framöver där vi får skåla ikapp! *skål* PUSS!
goteborgsmamman.se