För ett vitare Smile

Hej

Detta inlägg är i samarbete med tandblekning.nu

För många år sen så drömde jag om en tandblekning
Jag skämdes så innerligt för mina tänder skall ni veta och herregud vad det kan göra med ens psyke.


Vissa saker kan verkligen spela en ett spratt och att gå runt och må dåligt över en sån lätt åtgärdad sak är helt befängt. Det finns rätt mycket hjälpmedel idag som verkligen fungerar också. Självklart finns det vissa saker som absolut inte fungerar och man vill ju absolut inte kasta pengarna i sjön så gäller att ha koll på vad man köper eller beställer hem.

På tandblekning.nu har de samlat mängder av olika tandblekningar. På denna sidan har de testat de olika märkena och vet precis hur de funkar och om de verkligen funkar. Finns ju en hel del som rekommenderar blekningar hit och dit men hur vet ni att de funkar?

På denna sidan så kan man se de olika märkena och även få tips vart man kan köpa de till bästa möjliga pris. Tandblekning.nu har verkligen stenkoll på vart du köper bäst saker

Här ser ni t ex hur de informerar er om olika märken och allt blir ju väldigt överskådligt när
det finns någon som liksom provat och satt betyg redan

Tandblekningskit är ju något man gör hemma och ofta är det en form av gelé du penslar på tänderna. Det skadar inte emaljen eller tänderna men tar bort missfärgningar från kaffe, rödvin osv.


Anledning till att ni tycker att man får bättre resultat hos tandläkare är för att hemma behöver du göra det 10-14 gånger för samma resultat. Detta för att man hemma får använda en mildare variant än hos tandläkaren.

Hur vet du då vilket märke du skall välja? På denna sida finns bara de märken som håller EU:s standard och som därmed är kontrollerat och ofarligt att använda. Det är ju tryggt att veta vad du använder hemma helt enkelt.

Man skall dock inte bleka tänderna om man är gravid, ammande eller har hål i tänderna.

Så nu tycker jag att ni kilar om för att se vad som skulle kunna passa er där hemma.


Gillar