Finaste accessoarerna året runt!

Hej


Detta inlägg är i samarbete med Defineme


Strumpor är ett mysterium i massa olika bemärkelser men de kan också vara en fantastiskt rolig accessoar

Visst är det bekvämt med enfärgat men på senare tid har jag fått upp ögonen för lite mer roliga strumpor som man kan kombinera lite som man vill och anledningen till detta är nog att mina barn har helt fantastiska strumpor och de värdesätter dom väldigt högt!

De älskar massa färger och mönster och en dag sa Moa till mig: vilka tråkiga strumpor du har mamma!En mamma kan ju inte ha tråkiga strumpor? Så det skulle jag ändra på och hittade då sidan Defineme där det finns de mest galna strumpor du kan hitta eller de sötaste strumporna någonsin.Knästrumporna hos Defineme finns i massa modeller och det finns en modell för alla helt klart. Det finns med hjärtan, giraffer eller varför inte med katter?
Jag tänker också att dagen blir så mycket roligare om du tar på dig strumpor som får dig att le lite extra den dagen? Det blir ju en fantastisk start på dagen och dessutom kommer du glädja alla du träffar när de får se vad dina fötter bär helt enkelt.


Jag fick hem dessa knästrumpor som heter Nurse och är så coola om du t ex är undersköterska eller liknande eller som en present till någon som tar examen kanske?

Jag tycker verkligen ni skall in och kolla på alla Definemes strumpor för jag är helt förälskad och dessutom har jag en rabattkod till er såklart!

Ange evelina så får ni 20%

Kram på er

Bilderna nedan är lånade från Defineme hemsida

  • Nära Ödsmål

Gillar