Få koll på din ekonomi

Hej
Detta inlägg är i samarbete med ZLANTAR
ZLANTAR är en app där du kan då full koll på din ekonomi
ZLANTAR är såklart en kostnadsfri app där du får full koll på dina konton & lån genom mobilt BankID
Du får full koll på vart du lägger dina pengar och hur du ska strukturera upp det för att få kunna sparat till något mål eller helt enkelt bara vill få bättre koll ekonomiskt så du vet vart alla pengar tar vägen!

ZLANTAR erbjuder ett ställe där du kan samla alla avtal, abonnemang och lån på ett och samma ställe och dessutom kan du jämföra kostnader och hitta det som blir billigast för dig
Varför betala mer när du slipper?
Du kan även få notiser om att ett avtal är på väg att löpa ut så du lätt kan förnya och hitta ett som kanske passar sig bättre?

För mig som är sjukt snurrig emellanåt så kan jag verkligen rekommendera denna app för jag får numera full koll på allt jag lyckas spendera pengarna på!
Jag har lagt upp en budget för nästa månad jämfört med denna månaden och tänker att jag nu i början skall få full koll på matkontot och minska det rejält för där har i alla fall mina pengar gått helt bananas...
Sen tänkte jag att jag varje månad går in och jämför olika avtal som
Försäkringar
Abonnemang
Elavtal
Ja allt för att få bästa avtalet och minska mina kostnader

Så smart att kunna lägg upp sin budget och sen följa den dag för dag, för mig blir det som en utmaning helt klart och ör så peppad!
Visste ni även att man kan samla
ZLANTAR poäng och vinna att de betalar en rökning för dig?
Nu kör vi!
Kila in på ZLANTAR nu!!

Här kan ni ladda ner appen direkt
ZLANTAR iPhone
ZLANTAR android

Gillar