En hel dag borta och skakar mer än!

Vet inte vad som hände idag ärligt talat! Igår hade jag och min sambo en diskussion där jag var sjukt grinig på kvällen (erkänner!) men led av sömnbrist efter 4 timmar sömn på 2 dygn och hela min kropp skrek efter sömn men tog mig i kragen och åkte till jobbet tröttare än någonsin och kämpade mig igenom natten och skakade på vägen in från bilen till sängen och somnade innan jag träffade kudden tror jag?

Vaknade 13:30 och skulle hämta barnen 14:00 och kämpar mig upp & drar på mig joggingkläder och väl på dagis så har min sambo hämtat dom och skickat meddelande till mig ( det hade jag missat) så ringde honom och han sa: åk hem och sov!

Åkte hem och sov till 19??? Hur är det möjligt? Vaknade i panik och ringde efter dom och strax efter kom alla hem ❤️❤️❤️

Så fruktansvärt skönt att sova!! Behövde det och idag orkade jag inte ens sminka mig innan jobbet så nu är jag redo för ännu en natt

Har fått skakningar i kroppen de senaste två veckorna. Jag skakar hela tiden och kan ibland inte ens hålla i telefonen så borde nog kolla upp det snart. Blir varken bättre eller sämre med mat heller, så himla skumt men otroligt jobbigt!

Kan ha att göra med att jag känner mig snurrig emellanåt eller jag vet inte vad!
Jag är inte den som googlar sjukdomar eller springer till läkaren direkt utan brukar vänta ett tag och se om det går över?

Mina barn har varit hos läkare 1 gång vardera på 1,5 år respektive 4,5 år så nä vi är inte hos läkaren speciellt ofta minsann.

Så nu kanske det är dags att gå dit?? Vem vet kanske nästa vecka???

  • Tankar
  • Nära Stenungsund

Gillar

Kommentarer