En dag på barnmässan!

Hej alla härliga människor!

Igår vaknade vi så himla tidigt och Casper låg och skrek konstant i tre timmar och inget passade. Vi kämpade med allt kan jag lova och nu i efterhand börjar jag tro att det var den berömda magen som gjorde sig påmind?

Hade noll lust att åka till Karlstad men samtidigt hade jag sett fram emot det så himla länge så vi åkte ändå!

På vägen upp somnade Casper och vaknade lagom till ett besök på dollarstore i Säffle som var givet när vi ändå åkte förbi.

Efter dollarstore blev det raka vägen mot racketcenter i Karlstad och...
BARNMÄSSAN

Vi strosade runt där inne hos alla fantastiska utställare men det är en utmaning med två barn kan jag lova

Jag har aldrig påstått att det skulle bli lätt men jag var otroligt förvånad över hur väl de skötte sig!

Moa träffade både Elsa och Tingeling och hennes lycka var gjord! Hon pratade om det hela tiden... det var massa härliga prinsessor där från prinsessor.se

Det var otroligt många utställare och väldigt mycket folk! Vi fick kryssa fram bland utställare och barnvagnar men allt var i en härlig stämning.

Vi hade många att besöka och lyckades nästan att träffa alla och skapade många fina kontakter inför framtiden och Moa charmade de flesta!

När barnen tröttnade fyllde vi på med lite korv & bröd och Festis för då blir allt lite bättre helt enkelt. Att fylla på förrådet är oerhört viktigt för att kunna fortsätta dagens alla aktiviteter.

Tyvärr så blev kameran lidande då jag hade fullt sjå med att styra upp besöket men lite bilder kommer nedan på alla härligheter vi fick med oss hem


  • Nära Ödsmål

Gillar