Djungelns lag på föräldramötet

Hej


Igår hängde jag på föräldramöte på förskolan. Alltså bara säga ordet föräldramöte så känns det som om man är supergammal, skämt åsido.

Flera veckan missade jag Moas föräldramöte men nu missade jag inte Caspers i alla fall vilket är ett plus i kanten kan jag lova.

Känns väldigt märkligt att sitta på föräldramöte reflekterade jag över och har gjort några gånger. Jag köper verkligen att man inte har samma åsikter om allt men många har väldigt starka åsikter gällande vissa saker


Jag förstår att man vill sitt barns bästa för det vill alla men i vissa fall känns det som om man ser till sitt egna bästa istället för barnets?


Det kommer alltid upp frågor där föräldrarna inte alltid är överens men igår kändes det som om vi inte kunde enas om en enda fråga verkligen men så kan det vara?


Vi har alla olika bakgrund men vår förskola är rätt ”fri” och vi har varit så nöjda hela tiden med allting egentligen så det är synd om allt skall ändras känns det som.


Jag känner väl lite att så länge Casper är nöjd så är jag nöjd, oavsett vad det gäller faktiskt. Casper hatar att bli lämnad och hade hatat det lika mycket vart han än hade varit men vår förskola är snabba på att sms:a att nu e han glad eller liknande så känns alltid väldigt tryggt.

För oss finns ingen bättre förskola och inte heller bättre pedagoger för de är jättefina som jobbar där.


Men att gå på föräldramöte är som sagt lite djungelns lag på något sätt och jag kan verkligen erkänna att det finns ju helt klart roligare saker att göra. Skall man vara helt ärlig så är inte Casper där så mycket för han e sjuk jämt efter många baskilusker från förskolan. Vi är väl där snitt 6 dagar i månaden såg jag på vår sajt där man sjukanmäler.


Nu blir det förhoppningsvis inga mer föräldramöten på ett tag!

  • Nära Ödsmål

Gillar

Kommentarer