Bloggat från min mobil

Hej

Dagen har gått i ett!

Lastade in barnen i förmiddags i bilen för en tur till torget och kolla på kläder till Casper efter röjet i hans garderob och ångrade mig efter 1 minut! Båda barnen bråkade och skrek konstant och jag kände att mitt huvud kommer sprängas!!

Casper somnade dock strax därefter så då la sig lugnet!

Vi hämtade först ut ett paket med härliga saker från santamaria så nu är veckans middagar räddade! Mitt ideförråd till middagar är något sånär uttömt så detta var välkommet!

Sen åkte vi till torget och tog en tur på h&m men inte mycket föll mig i smaken där tyvärr!

Hann inte kolla på något till mig själv men ärligt så känns det inte lockande när man är gravid att ens ta på sig något?

Moa går bananas i affärer och vill ha allt som glittrar typ medans Casper vill endast ha traktorer så vi väljer ungefär det.

Fick köpt lite i alla fall även om min kropp värkte så kämpade vi på och fikade på torget när vi ändå var där

Väl hemma stod solen härligt högt så då fick barnen vara ute och hundarna springa lösa.

Vi gav hästar och höns mat och passade på att tvätta trappan/ingången. Hela altan orkade jag definitivt inte även om jag hade gjort det för ett tag sen så blir man irriterad när man har ont.

Så när vi kom in röjde vi min garderob för då kunde jag sitta på en stol och bara rensa allt som jag aldrig använder!

Nu väntar vi hem Simon medans maten står i ugnen och hoppas att han kan hjälpa mig lasta på dem gamla soffan jag hade blommor i förra året färden ska BORT! Har slängt massa gamla krukor och skit rent ut sagt för nu ska allt rensas (rastlös?? Inte alls)

Ha det

  • Nära Ödsmål

Gillar