bilens ilska, tvättmaskinens vrede och mina hormoner

hej vänner


ännu en vecka som är i full gång och dagarna springer iväg.

Hos oss springer den nog lite fortare när bilar avskyr det kalla vädret och ger mig gråa hårstrån eller när tvättmaskinen helt plötsligt tyckte att den passade som inredningsdetalj istället för en hjälpande hand mot tvättberget och på något sätt är jag ändå tacksam att den sa upp sig efter all magsjuketvätt var borta men det betyder också att det berget med tvätt som ligger där kommer växa ofantligt innan vi hunnit iväg och fått köpt en ny!

Eftersom många vet att min fobi är smutstvätt så kryper berget mot mig varje dag och det spritter i kroppen utav bara tanken att det nog är 4 maskiner som ligger där nu. Den enda som drabbas är nog jag och mina kläder då jag snart inte har något att ha på mig medans barnen kommer ha ett bra tag till!


Min mamma kände sig nog som en psykolog när jag ringde och nästan grät i telefonen om bilen för numera när minsta lilla går snett så rasar min värld, underbara känslan av graviditetshormoner! jag ser så många problem i vardagen om bilen skulle uppföra sig likadant imorgon!

Jag släpper tanken för nu och drömmer mig till vårens strålar och värmen som kommer rasa mot oss för det piggar alltid upp lite extra!

har tänkt på det här med solen och värmen, man längtar ju något enormt! jag längtar tills barnen kan springa in och ut hela dagarna, när hästarna kan gå utan täcken och man kan lapa sol med en kaffe i handen!

vem drömmer inte om det? jag är ju också ett fan av att odla grönsaker så jag väntar ivrigt på att få gräva i jorden, lyckan när mina barn hämtar egna tomater, majskolvar eller gurkor i trädgården.


nä nu ska jag sluta drömma och tänka ut min lösning mot hushållets mekaniska vagnparks vrede mot mig och försöka skapa bättre humör bland dom, mata dom med jordgubbar? hota med elstötar? förslag???


Gillar

Kommentarer